Match imorgon



Imorgon gäller de match mot serieledarna Gustavsberg som har 60 raka vinster,
men inget kommer vara omöjligt senaste mötet med de va de jämt ända till slutet då resultatet blev 19-20 så där inget omöjlighet att komma hem med en vinst, för nu har laget en bätter statistik än tidigare, vi är mycket bättre tränade än vad vi va förut så nu är de bara att hoppas på de bästa för oss och inte känna någon press för vi har bra koll på Gustavsberg, tack vare att våra tränare filmat och analyserat de tidigare matcherna, som verkligen är till vårat fördel, kan nog säga att våra tränare är bland de som lägger ner grymt mycket tid på laget som verkligen är tacksamnt.


Men nu blir de till att lägga huvudet mot kudden och sova GOD NATT <3

Lycklig...



Lyckan ligger på högsta bergstopp nu och de finns ingen som kan sänka den till havsbotten,
för just nu ler jag varje sekund utan att de hänt något speciellt men de är bara för att man har Jonas smygandes förbi i alla tankar, but I like it!

dagen har varit bra jag och Jonas gick upp tidigt och bakade kladdkaka senare under dagen MUMSIGT som bara den, vi gjorde även milkshake till när vi låg och kollade på Handbolls matcherna senare under kvällen.
så dagen har varit grymt bra, vad mer kan man begära Puss Puss

Jonas, hockey, mysa



Nu blir de till att mysa med älskling tills när hockeyn börjar för då kommer han sitta och skrika "hejja Finland" men de får man ta.... så nu blir de till att njuta av tiden innan de så man kanske kan få lite tid med honom,
puss & kram nu har jag inte tid med detta längre.

natten



ska tillbringa denna natt i Johannas lägenhet tillsammans med jonas och två hundar och en katt, kommer nog inte få så mycket sömn förens de somnar fast tur de att man ska vara vaken ett tag till :)
snart blir de dax att kolla på melodifestivalen och se vad de är för låtar med, men nu blir de till att mysa lite med hundarna och jonas den tiden som hundarna håller sig lugna.

Vinst :)


Göksten - Arboga 27 -15
Kan inte medge att vi hade vårat bästa spel idag men de blev en stor vinst för oss :) fast stundtals så spelade vi riktigt bra och hade allt under kontroll, vi spelade bra som ett lag och skapade lägen för varandra vad mer kan man begära //Moa :)

Dax att sova innan match



Nu blir de dax att sova så man orkar med att spela match imorgon om nu laget vi ska möta lyckas ta sig till Ellfolk Arena, ganska osäkert eftersom att de ska bli snöstorm imorgon men hoppas de kommer för är sjukt taggad för match mot Arbåga..  GOD NATT ALLA!

19 Feruari är min storebrors dag :)



Måste lägga ut en bild på min kära storebror så fyllde år den 19 februari
woho Grattis Jeppe <3

19 Feruari 2010 Morgonen


Dagen började med att man vaknade upp i Johannas (Jonas syster) lägenhet, där man passat Bonzo och Katten under natten, där Bonzo under natten låg och tog upp mer plast än mig i sängen, fast de va ändå mysigt att vakna upp tillsammans med Jonas på ena sidan och Bonzo på andra sidan :) . 

kläderna under volleyboll turneringen



detta va kläderna jag hade på mig under volleyboll turneringen idag
(Man kände sig jätter snygg *Not*)
Kläderna bestod av Svart linne, svarta shorts, rosa leggins, gula benvärmanre, grönt svettband på armen.
Sminket bestod av rosa ögonskugga samt rosa läppstift.
men vi spelade bra synd bara att de inte blev flera än 3matcher men de blev 2 vinster och 1 förlust som gjorde att vi kom tvåa i gruppen men tyvärr inte vidare men men de va roligt i alla fall :)


Volleyboll



Gammal bild från förra årets volleyboll turnering,
vi har samma lag i år :) Sandra, Jenny, Mia, Samire, Isabelle och jag :)
men i år blir kläderna lite annorlunda än i fjol..

NU KÖR VI!


Dagen

Började skolan vid 10 så blev en skön sovmorgon, fast dock inte så länge men fick ligga coh vila samtidigt som jag pratade med Jonas på msn :) men i skolan så började vi med idrott, skönt de och då fick vi träna inför Volleyboll turneringen som är imorgon. Men eftermiddagen va där emot tråkig, för på svenskan jobbar vi med politik och kan inte påstå att de är de roligaste jag vet men de måste göras, samt så har man en Matte C lektion som ligger 3 - 4 och under den tiden är de inte lätt att hålla koncentrationen på högsta nivå men de är bara att försöka, fast nu är de dax för lite vila och leta fram kläderna som ska med imorgon till turneringen innan man ska till Torshälla för att köra lite styrketräning med laget. 
 
Puzz & Kram


Älska ROSA!!





Sitter här och fundera och tittar runt på lite insperation till frisyrer och hittade denna bild på frilla.se och blev där efter jätte sugen på att färga rosaslingor i håret.

Bara en ren slump!

Sitter hemma och har inget att göra så tänkte att jag skulle skapa en blogg utav någon andledning, har antagligen blivit inpirerad utav Rozaleen Ljungkvist ( http://totalflopp.blogg.se/index.html ), så vi får se hur detta ska gå.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0