27/5-10

åhh jag känner mig så jävla nykär (a) Och idag har jag och min underbara Jonas varit tillsammans i 4 månader kan inte bli bättre =D Känslan är bara så jävla maxad :) <3
Älskardey Jonas Dahlman<3
I LOVE YOU AND I ALWAYS WILL<3





Känner mig så lycklig att få vara din,
Och kommer vara de nu och för evigt <3
Kommer alltid finnas när du behöver mig<3
Älskardey<3<3


Tatuering = Happy<3

Gjorde min andra tatuering idag :) Lycka och blev riktigt jävla nöjd :) tycker att de sitter perfekt men nu blir de inget mer på ett tag och hade min lilla maskort med mig hos tatueraren för lovade honom att han skulle få följa med efter att ha tagit med hans syster på den första jag gjorde och reflektioner från de är att Ida blev rädd och ville inte göra en medans Eric bara blev triggad hehe tror han blir den andra som gör en eller så bli de mamma eller moster eftersom att de har slagit  vad om vem som gör de först och roligt ska de bli att sedan få se vem de blir och när :) Men nu har jag mn famlij med mig över allt så börjar jag sakna dem så kan jag bara blicka ner på vaden och bli glad <3
Här kommer en bild på min tatuering som sitter på baksida av vaden.


Vad Tycker ni?

Älskardey<3




Jag älskardey <3
förlåt för att jag e så jävla dum i huvudet som jag är!
men du är mitt allt och vill att du ska förstå varför jag blir som jag blir.
vill inte förlora dig <3
Är så rädd så allt jag gör blir bara fel.
Hoppas du läser detta älsklingen för jag vill att du ska veta att du är den ända som betyder något för mig samt att jag behöver dig mer än någonsin nu <3
Älskardey<3<3<3
Ps: tycker du inte om bilderna så tar jag bort dem<3


betyder jag ens något?

Du fattar fan inte att du sårar mig du fattar inte hur jag mår eller reagerar, jag mår fan inte bra de känns som om jag inte betyder något för dig för du bara skiter i mig och itne fan kan man planera något häller ned dig,
va fan ska jag göra för att få dig jag känner mig så jävla osäker just nu.
fan allt kan dra åt helvetet.

ÄLSKAR DIG<3

*Jag trodde "perfekt" va något som bara fanns i drömmar.
Men så träffade jag dig och insåg att jag hade fel, för du är den PERFEKTA för mig i mina ögon<3*

ÄLSKARDEY JONAS DAHLMAN<3



MY ONE AND ONLY TRUE LOVE<3


stockholm

va i stockholm idag och träffade en hudläckare för att kolla på mitt ärr på hakan och de gick bra men fick en salva som ska göra att mitt ärr läcker bättre eftersom att jag haft lite problem med de på sista tiden så de va väl på tiden att jag fått något för de, men blir de inte bättre så kommert jag knske få operera och då kommer ärret nästan inte synas och de hoppas ja att de inte kommer göra efter den här behadlingen. Så nu blir de bara att hoppas på de bästa men får inte sola om jag inte täcker över ärret på 3-6 veckor eller snarare så länge jag ska behandlar det.

Men unde dagen upptäckte jag att jag är nog världens trögaste och puckade flickvän som finns men får inte glömma dummaste också.
Men jag älskardey Jonas du är mitt allt som jag vill dela allt med.
you make me believe in true LOVE<3

puss

skämtar dom eller?

måste bara lägga till att jag hämtade min student mössa idag eftersom att de blev fel med den första, men nu hade de i alla fall fixat till felen som var men måste säga att de va sjukt slarvigt sydd samt att dom inte hade några "1or" kvar till sterraserna så de hade fixat ett rakt sträck av någon annan siffra eller bostav så de ser helt f**kat ut samt att de anda siffrorna va trasiga. Hur lyckat är inte det? Kan dom inte bara göra rätt? aja men men nu har jag min Mössa/Mössor och de är till och med lite marginal inför Studenten och resan på flaket.
Men undra hur många mössor de har fått gjort om, antar att deär en hel del. Men nu är de dax att glömma deras abeten och blcka framåt mot studenten som de inte ska f förstöra bara för att de gjort fel på min mössa x2.
De sista jag vill säga ABC-Gruppen släng er i väggen och börja gör arbetet ordentligt.
När jag väl tänker igenom de så är de bara skrattretande :)
Hoppas att fler inte får dessa problem i framtiden.

ajdå!

uccchh nu är jag inne i en jobbig period där jag inte vet vad jag ska göra eller blogga om känner inte att de finns så myckt roligt att skriva om an får väl ta mig i kragen imorgon och skriva lite om resan imorgon men nu ska jag försöka hitta något sätt som får mig att somna utan att reagra så mycket på allergin som jag gjort idag jobbigt:(

Uppdaterings dax kanske?

TYcker de är värt att skriva lite nu efter att man nu varit på semester på åland så nu är man hemma solbränd och fin samt jävligt avslappnad i kroppen denna semester va välbehövlig, men nu sitter jag i skolan och vänta på lektion innan jag ska hem och tänkte lägga in lite bilder från semestern på familjen innan de är dax att dra ut i skogen och springa lite, undra hur de ska gå när man inte tränat på 1 vecka tack vare sjukdom men nu ska jag röra mig in i klass rummet så att man snart kan få dra hem har ändå inget att göra på idrottspsykologi så får nog dra hem.

Hej Då!

Imorgon är de dax! för då drar jag iväg till Åland med familjen kul ska de blir :)
Fast de är alltid kul när man vet att man ska handla sjuk mycket sprit :) Fast de mesta ska gå till firandet på studenten man måste ju ha lite gott att bjuda på. Eller vad tycks?
Man Måste ju liksom kunnablanda några goda drinkar med.



Kul med semester och få komma bort lite men kommer dessutom att sakna min lilla älskling<3



Måste bara på peka att idag är de bara
1Månad kvar till STUDENTEN!



Samt bara 2 månader kvar till min födelsedan :)


Funderingar!

La upp bilder  går på mig i klänningen och kom på under dagen att jag kommer få jätte långa ben i mixen med klänningen och skorna och jag gillar de :) Men känner att nu måste jag börja fixa en snygg solbränna för då kommer de se mycket snyggare ut men hoppas nu inte att man lyckas bränna sig fast de ska nog inte vara några problem.
Vad tycker ni?

Älskardey<3

Hade lite tråkigt så gjorde ett litet bild spel med bilder på min älskling<3
Fast de tar nog inte lång tid innan man får ta bort den igen så kolla fort (a)

Älskardey jonas<3
You are my one and only<3


klänning och skor

Sjuklingen :( Uscch så tråkigt att vara sjuk jag vill inte längre men med tanke på dagens väder så känns de helt lugnt att ligga nerbeddad i sängen utan att känna någon press på sig.

Eftersom jag inte hittade rätt bild igår på klänningen så valde jag idag att
 ta lite bilder på den så ni ser hur den ser ut + lite andra bilder 




så lite tid kvar nu.

Jag känner hur tiden bara rullar på just nu ochh tiden blir bara mindre och mindre, hur ska man hinna med allt samt att nu har jag blivit sjuk och orkar inte med så mycket men tur att jag hann med lite shopping i fredags då jag fixade en fest klänning till student klänningen samt skorna :) så idag har jag och mamma fixa en hel del med balklänningen som nu äntligen börjar ta rätt form, så snart så är allt klart :)

hade tänkt lägga upp en bild på klänningen som jag köpt men som vanligt när jag har sådanna tankar så finns inte den bilden kvar men hittade en liknade klänning i samma mönster men en annan form.


Den här klänningen är från Gina Tricot och kostar 199:-


Dessa skor är vad jag ska bära under studenten och dom är
cream färgade och riktigt behagliga att ha på fötterna och
priset för dessa skönheter är 700:- men som vanligt när de
gäller mig så hittade jag dom på rean på Bianco och fick de
för 250:- kunde inte blivit en bättre affär.



Men nu ska jag ta och vila lite innan de är dax att kolla på hockey matchen på tv
Hejja Sverige!


Älskar min moa <3



Älskar dig mest utav allt // Jonas <3<3

Redo för stranden och poolen nu :)

Fick sluta tidigare idag och hamnade av någon anledning på stan där jag fastnade på H&M och hittade två bikini som kommer följa mig under sommaren och delarna kostade bara 49.50:- st så 99:- för en hel uppsättning :) och jag kom hem med två uppsätningar och är riktigt nöjd :)
De blev en helsvart bikini och en jätte färgglad :) helt i min stil
Men måste även plusa H&Ms nya påsar som nu är som en axelväska istället men behagligt för handen att få vila lite efter att alltid få hålla påsarna i handen.







denna köpte jag också fast i en annan färg hittade inte rätt färg på internet


Så här ser rätt färg ut och är riktigt nöjd :)


De va allt från mig

Älskar Dig!

Jag Älskar Dig Jonas du gör mig så lycklig hoppas du förstår hur mycket jag behöver dig vid min sida nu, du är allt för mig och du är så himla underbar jag vill inte förlora dig.
ÄLSKARDEY<3


eftersom att jag inte får ladda upp en bild på dig så fick de bli en ny bild på mig hehe<3


så trött

har varit två ansträngande dagar med tester nu, vi har haft nöjet att utföra fysprofilen men är riktigt nöjd med resultaten så i tisdags utförde vi några tester och idag gjorde vi de resterande :)
Tisdag:
Knäböj: 80kg
Chins: 2st
Dips: 9st
Brutalbänken: 12st
150m idioten: 35,76sek
Gripen kommer jag inte ihåg. men är värdet utav hand styrkan.

Onsdag:
Bänkpress: 50kg
Frivändning:60kg
spänst tre olika hopp 31, 33 , 36
10m,20m,30m: kommer inte ihåg hela resultatet men tror jag hade 4,48sek på 30m
Coopertest:14.27min

så är riktigt nöjd med mina resultat :)


hjärnsläpp!

usscchh känner att jag har hjärnsläpp kommer inte på något att blogga om :S usscchh va illa, känner att jag snart nått botten på alla statier som finns kan man inte bara få orka med allting.

RSS 2.0