Söndag

Då var det daga för lilla söndagen igen och nu har klockan ställts om från vintertid till sommartid, ska bli skönt att få njuta av solen lite mera men så här på morgonen önskade man att man kunde fått sovit den där timmen extra som vintertiden erbjuder vi byterna :) 

Idag står de jobb på schemat då men redan mår mycket bättre än i fredags, troligen så Hade jag blivit matförgiftad eftersom att de gick över underdagen,
Men nu mår man iaf bättre.

Igår blev de massa mys med mamsen, så nu har vi äntligen varit och shoppat loss lite så man kan börja med makeovern i hallen så nu i veckan ska jag börja med att få upp speglarna innan vi ska börja tapetsera upp en fondvägg med mörkt tegel :) 
Kan inte vänta med att se resultatet sedan. 

Men bu blir de dags att rulla hemåt från hjärtat så man hinner göra sig i ordning för jobb med fina flickor idag 

XOXO <3

Vill göra om

Tankarna rullar på nu och mycket man vill göra, känner att jag just nu vill ha lite ledigt så att man kan börja med lägenheten så man äntligen kan komma iväg och handla allting.
Så jobbigt när man måste vänta på rätt tider för att kunna göra något man verkligen vill så nu får de ta och bli helg så man kan åka iväg och fixa lite saker med mamma :) Och så kommer även hon med massa idéer om hur jag kan göra i lägenheten, ska bli skönt att äntligen får börja göra om i lägenheten sedan jag köpte den:)

Och i kväll är de dags för lite jobb igen så nu går vi på 3dagen i rad och alla dagar har varit lite smått speciella som i måndags kväll så har vi en bråkig gäst som vi var tvungna att tvinga ut från lokalen samtidigt som vi blev spottade i ansikten (så jävla trevlig *not*) och så har han mage att komma tillbaka under dagen på tisdagen under dagen och skyller på att han inte kommer ihåg något, ibland blir man aldrig förvånad över hur vuxna människor kan bete sig som svin och skylla ifrån sig på andra så jävla patetiskt. 
Men de ska bli roligt att se vad som händer ikväll :) 

Handboll

Igår gick de inte riktigt som man hoppats, förlust i våran match och rp vann sin och det innebär att de nu blir kval för våran del mot GT söder. 
Men spelar vi som på matchen igår mot skara så finns de ingen som kan stoppa oss att vara kvar i allsvenskan, 
Men man får ta och se de positivt att handbolls säsongen inte är över för våran del utan att vi förlänger den även om de skulle vara roligare att ha fått kvala uppåt ist, men men nu är det som de är och vi får göra de bästa utav situationen och satsa allt. Det kommer kosta en hel del smärta och blåmärken men va fan gör de när man står där i slutet. 



Lördag

En helt vanlig lördag med massa handboll, vad skulle man annars göra. 
Först träning för min del sedan matcher för min lilla Eric som slutade 22-22 och vid kl 3 så spelar div1 laget :) 

Men imorgon är det min tur att spela seriens sista match mot skara borta, känner redan nu att de kommer bli en riktig tuff och jämn match där båda lagen kommer gå för vinst. 

Samman fattar min fredag lite när nere, 
Tror aldrig jag varit så jävla förbannad någonsin när jag jobbat som igår, de krävs mycket för att min stubin ska ta slut, men börjar man kalla mig för saker hit och dit som rasist och hora så har man ingenting innanför dörrarna på restaurangen/baren att göra.



Äntligen

De här med att komma ihåg alla inloggningsuppgifter är ett helvete ibland, har länge velat dra igång bloggen igen för nu rullar tankarna och idéerna för fullt i huvudet. 


Igår spelade vi kanske säsongens viktigaste match men blev dock förlust mot Boden 20-23, men sedan är frågan ska man vinna en match när man har 20tekniska fel och 35missade skott? 
Känns iaf otroligt bittert just nu för hade vi fått två poäng igår så hade allt varit klart inför nästa säsong. Men nu kan allt hända, så nu siktar vi in oss på seriens allra sista match på söndag borta mot skara.  
Vinst och vi är säkra för spel i allsvenskan nästa år, med förlust och vi kan riskera kval för allsvenskt spel nästa år om resultaten inte går våran väg, de kommer bli en riktigt tuff match på söndag där båda lagen kommer satsa för fullt.




Men nu ska ska jag satsa på ett nytt projekt här hemma och då är det hallen som ska stå för lite om formning. 
Så nu ska tapeter handlas för en fondvägg med tegel motiv och sedan köpa massa speglar för en spegelvägg 









RSS 2.0