Dagens dåliga början

De är ju lite smått komiskt med allt som händer här i stan!
Slår man upp tidningen idag så får man läsa att man framtår som alkolist eller mer att hela göksten får framstå som alkolister, men detta va ju en trevlig start på dagen sombörjar som ett jävla stort skämt.
De sägs att vi inte har ambition nog för att spela i div1 men va fan är hela laget i stort närvarande på alla 7 tränings pass i veckans så tycker inte jag att de kallas dålig ambition eller vad tycker ni?
Man slutar för att de blev lite bråk på en resa till tyskland som utfördes för första gången men vad fan förväntar man sig då när man gör en resa tillsammans med ett lag så kn man inte förvänta sig de bästa direkt för att man är vana med så olika och då är de klart att man inte helt kommer överens.  
man kan säga att i onsdags så blev en stor överraskning av de som hände och träningen utfördes inte på en sådan effektiv nivå som den gjort tidigare.
Men måste bra säga att hahn sa att han inte tycker att vi lagt ner så mycket tid handbollen osv. men många har haft sina själ till de som jag, annelie och bella vi tog studenten och då lägger ner mycket tid på de och de borde man förstå samt att många har jobb eller börjar sommarjobba och då kräver de tid, man måste tänka från flera prspektiv innan man gör de till en stor grejj av de.
samt att tränaren som nu slutade har sagt att man inte ska gå runt och smutskasta andra klubbar men va fan gör han själv när han har sådant uttalande till tidningen, men även de sa han ingenting till os om utan då sa han bara att han tyckte att vi inte låg på samma ambinationsnivå.
Men men tycker att alla som är intresserade ska läsa tidningen FOLKET eskilstuna eller gå in på deras hemsida  http://folket.se/sportfolket/handboll/1.732897 nu är de länkat direkt till de anton sagt till tidningen.
De va allt från mig just nu få se om jag kommer med mera sedan.
Kram på er


Studenten 2010

BILDER FRÅN STUDENTEN
Flak fixing:)




Skolgården :)



Puss med älskling<3










Nu vidare till flaket med andra kläder hihi:)











We are the party


Hemma med familjen och vännerna:)






Tack alla som uppvaktade mig på studenten :)


Älskar min Jonas Dahlman<3

ojojoj detta va dåligt :P

upps de va ett tag sedan man var inne och skrev men nu är de dax igen och nu är de bara 3dagar kvar sedan smäller de och man blir fri från skolan men vad ska man göra efteråt de är den stora frågan och allt blir så himla svårt när man inte vet hur man ska ta sig till men nu har jag i alla fall 3veckor ledigt sedan blir de 4 veckors jobb så har ett tag att bestämma mig innan jag ska  välja.

Idag har jag i alla fall shoppat lite de blev smink och saker tillhåret som jag ska ha under studenten samt 2 nya par skor som blir att ha till vardaga :) samt en ny parfym och de va på tiden :) wiie :)

men nu ska jag vila lite innan de är dax för sista träningen denna vecka sedan får vi se om man drar ut i kväll :P alltid en rolig fråga att ställa.
Puss puss
student

Älskardey Jonas <3

RSS 2.0